sleeping beauty

Tiden är ur led. Eller så är Elis det. Han sover och sover och sover. Nu har han slagit till med tre timmar och är inne på början av sin fjärde. Var ska det sluta? Det här med den dyrbara tid jag får solo när gossen sover är klurig. Jag tänker: "snart vaknar han, så det är ingen idé att jag börjar med det här..eller det här" Svårt att komma till skott med mina projekt här hemma då. Får se om jag kan lära mig att tänka om.

Idag har jag sprungit upp och ner i tvättstugan, plockat disk, druckit smoothie, suttit i famnen, sett vackra grejor på nätet, kollat upp begagnade barnmatstolar, tänkt på framtiden, kollat om det kommit upp någon ny lägenhet. Typ sånt.


ta ordet
Postat av: caroline

känner igen mig. mycket. att inte påbörja nåt stort för snart vaknar hon. även i dina dagens bestyr. hon påbörjar snart sin tredje timme.



ps. jag är mycket glad att du är tillbaka!



/en som läst ett tag

2010-08-31 @ 10:50:07
Postat av: filippa

jag är precis där också, bara att min inte slumrar så långa stunder, har nog aldrig hänt. samtidigt som jag tänker: jag borde också sova lite, så vill jag göra allt, allt, allt! och sen vaknar hon. haha. måste vara livet för de nyblivna mammorna/papporna!

2010-08-31 @ 12:39:21
URL: http://filippani.blogspot.com
Postat av: evelina

caroline: tack för kommentaren, alltid fint när någon som läser avslöjar sig! blir själv mycket glad. antar att vi är några med den erfarenheten. undrar hur man ska tänka för att ta vara på tiden?



filippa: asch! det är ju faktiskt lyx med lite längre avbrott och egen tid. hur är hennes rytm? kanske blir det längre stunder då hon börjar sova färre gånger? har varit lite dålig på att kommentera ett tag, men fy va fin hon är!



2010-09-03 @ 11:13:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0