tävling!

Okej, det är något jag väldigt sällan gör på nätet: tävlar. Men idag kunde jag inte låta bli när Underbara Clara slängde ut en vinst från kii.se vid komponering av sin drömoutfit! Jag är i mer eller mindre desperat behov av en ny garderob (eller ja, hur desperat man nu kan vara i behov av nya fina kläder). Drömmer helt enkelt om snygga tillskott i klädväg!

Varför?
Typ inget som hänger i garderoben är anpassat för att amma den lille sötkorven som ligger sovandes och snorandes i mitt knä nu.

Min komponerade outfit är hemlig,
men du kan tävla med en egen här.


vardag

Hej dagar med ny rytm och utan så mycket tid för mig och mitt. Jag och guldgossen gör vår grej om dagarna. Det är bröstmjölk överallt, vårsol, långa promenader åt olika håll, vaggande i famnen, blöjbyten, tacksamhet, magknip och gaser i magen, fräknar, vad-kan-jag-göra-för-dig-nu-tårar, trötta ögonlock, vänliga vänners ögon, bök och stök, frukost på stående fot, rossel och pip, nackvärk, hjärtats slag, mjukt hårdun i min näsa, kånkande i trappen, förundran, tvätt tvätt tvätt, påhittssånger, småhandlingar, timmar med dig i sjalen, varma andetag, skrik med eftertryck, snälla-sov-en-stund-till-så-jag-hinner, upptäckarlust, kräks igen, alla dina miner, fina telefonsamtal, smeknamn, pappa-kom-hem, vattenkranens lugnande ljud och ja, nu vaknar sötnöten.
Tid att gå.

förklaring till min frånvaro:Här är han, honom som vi har väntat på! Han heter Elis, är sexton dagar ung och bedårar både mor och far. Just nu ligger guldägget och sover i sin korg, precis som på bilden. Jag ska passa på att ta en tupplur i soffan för att hålla energidepåerna påfyllda.

Men jag ville bara säga hej igen. Bloggsuget är inte borta. Återkommer med mera.


RSS 2.0