nöjd

Med ömma och sönderstuckna fingrar är jag nästan helt klar med sovkorgen till vår lilla räv! Hurra! Ska bara sy fast den mjuka kanten mot korgen så att den sitter ordentligt. Många handstygn blev det på detta improarbete. Något tålamodsprövande, ja. Men åh så sjukt tillfredställande det är med egna händers verk! Nu återstår bara att hoppas att the super precious baby ska sova sött i sin bädd. Här kommer utlovade bilder:

 




Ps. Det är inte meningen att spädisen ska sova så uppbullat och begraven i grejer som på sista bilden. Man ba tager vad man haver för att göra lite tillfälligt fint! Sedan blir det mjuka lakan, och lagom kudde och rart täcke och så vidare.. 

ta ordet
Postat av: senitha

Åhh, va fint det blev. Kan avslöja att jag pysslade med ett täcke igår. Om det ska ligga i den där korgen eller nån annanstans vet inte jag, men det känns som att det kan bli rätt fint det med (om jag får säga det själv)

2010-02-02 @ 12:06:52
URL: http://solsblogg.wordpress.com
Postat av: filippa

åh vad fint! nu blir jag också sugen på den där sovkorgen... vi valde mellan en sån och en vanlig säng... (av min makes syskon alltså). den ska jag klura på! =)

2010-02-02 @ 18:49:47
URL: http://heyimsopregnant.blogspot.com
Postat av: Sofie

men så sjukt himla duktigt och fint och bra och oj!

2010-02-03 @ 00:20:10
URL: http://babyolja.blogpot.com
Postat av: Hanna!

Superfint Evelina!!!

2010-02-03 @ 18:55:44
URL: http://intemyckettillliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

trackback
RSS 2.0